Wil je altijd op de hoogte zijn van het meest recente nieuws? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dat kan door op deze link te klikken.

NIEUWS

Mei 2016 was mijn werk te zien tijdens  Beelden in Leiden. Hiervoor mocht ik mij laten inspireren door CORPUS. Onderstaand het filmpje gemaakt tijdens onze eerste ontmoeting.

Op 20 november verscheen het Artis tijdschrift waarin mijn werk te zien is.

Op 9 november verscheen De Kamerbode, het interne nieuwsblad van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, waarin mijn werk wordt beschreven en getoond.

Eind 2015 is Open Atelier, KunstFaam geopend op Schiermonnikoog op Badweg 5. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en workshops van KunstFaam

Publicatie in het Blad:  Klei Keramiek Magazine.
“Installaties bepalen examenwerk”, artikel in Klei Keramiek Magazine, nummer 5, 2015

HUIDIGE EN OPKOMENDE EXPOSITIES

Kunst 10daagse Bergen, 20 tot 30 oktober 2017

Tijdens de Kunst 10daagse in Bergen zal mijn werk te zien zijn in Blooming Hotel de Zandhoeven.

Hier zal mijn werk onderdeel zijn van de speciaal geselecteerde groep jonge kunstenaars, De Nieuwe Lichting. Samen met Paul Cupido, Alexis Anyfantakis, Benjamin Andreas Harpsøe en Vivian Ammerlaan is ons werk te zien in de publieke ruimte van Blooming Hotel.

Groninger Forum Exposities,  november 2017 tot januari 2018

Op uitnodiging van Paola Pasculli en Groninger Forum exposities neem ik deel aan de expositie in de openbare Bibliotheek. Samen met Jeffrey Linker en Anna Rijkens ben ik uitgenodigd als Minerva Alumni om gezamenlijk mee te doen aan deze expositie.

De Tweede Kamer der Staten-Generaal, Den Haag, 2015 – ..

Gedurende twee jaar was mijn werk te zien in de Tweede Kamer der Staten-Generaal op het Binnenhof. Deze periode is verlengt! Vanaf Oktober zal er nieuw werk van mij te zien zijn.

Op dit moment werk ik in mijn atelier aan:

  • Stichting Noordzee heeft mij de opdracht gegeven om een beeld te maken voor op een hele bijzondere locatie. Over de locatie binnenkort meer! Over het werk, de twee hoofd ingrediënten zullen keramiek en gevonden plastic doppen zijn.
  • Ik doe de Grafische vormgeving voor de Nieuwe voorstelling van Zeep aan Zee: ‘Er was eens’
  • Natuurlijk ben ik ook altijd bezig met nieuw eigen werk. Mijn atelier is te bezoeken aan de badweg 5 op Schiermonnikoog. Wanneer de deur gesloten is en je bent toch nieuwsgierig? dan mag je me altijd bellen: 06-15 3774 15